Trutnovský jarmark 2016

04.09.2016 09:30

Tak jako každý rok i letos Trutnov v první zářiovou neděli ožije tradičním jarmarkem. Přijďte, užijte si bezstarostné zábavy a odpočiňte si od starostí všedních dnů.

     

 

Krakonošovo náměstí a pěší zónu zaplní množství stánků s ukázkami řemesel, prodejem rozličných rukodělných výrobků a občerstvení. Na podiu se bude odvíjet celodenní program. V hudební části se můžete těšit na vystoupení skupin POULIČNÍCI a HODINY, kapelu CROSSBAND, revival JAM & BAZAR, ale také na nestárnoucí Petru Janů s kapelou Amsterdam. Taneční program vám nabídne atraktivní tanec u tyče, ale tančit nebudou jen lidé. Připravena je i ukázka Dog Dancigu, při kterém vás pobaví pes Brenda pod vedením cvičitelky Vandy.

 

Program plný atrakcí i vystoupení pro ty nejmenší

Program je připravený i pro nejmenší návštěvníky. Prostor před Muzeem Podkrkonoší bude patřit několika pohádkovým představením a po celou dobu jarmarku budou pro děti zajištěny různé atrakce a zajímavosti. V Trutnově si v tento den užije opravdu celá rodina. Proto neváhejte a do kalendáře si zapište: 4. 9. – jedeme na jarmark!

 

Místo konání

Trutnov, Krakonošovo náměstí.

 

Termín a čas konání

4. září 2016, 9.30 – 18.00 hod.

 

Vstupné

Zdarma

 

Parkování

Na vyhrazených městských parkovištích.

 

Kontakt

www.trutnov.cz

Podívejte se na video z předešlého ročníku

/album/a65/trutnovsky-jarmark2-jpg/
/album/a65/trutnovsky-jarmark3-jpg/

Poloha na mapě

Vyhledávání

Kontakt

Region Krkonoše Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění