Rej masek s Michalem Hrůzou - Vilémov

08.02.2014 14:00

Karnevalů a maškarních plesů je v nynějším čase všude plno. Ani Rokytnice nad Jizerou nezůstává pozadu a připravila pro Vás akci se známým hostem. Přijeďte tedy 8. února 2014 do Vilémova u Rokytnice nad Jizerou a nebudete litovat.

Za maskami do Vilémova u Rokytnice nad Jizerou

Vilémov leží nedaleko Rokytnice nad Jizerou a naleznete zde Lyžařský areál Pašák. Právě v něm proběhne již zmiňovaného 8. února od 14:00 rej masek. Velkým lákadlem na tuto akci je Michal Hrůza s Kapelou hrůzy. Veselí bude tedy jistě dostatek.

 

Pro děti i dospělé

Akce je tedy svým charakterem vhodná jak pro děti, tak i dospělé. Pro děti je zde připraveno mnoho her a soutěží. Nebude chybět ani tradiční soutěž o nejlepší masku. Třeba vyhraje právě maska Vaše nebo Vašeho dítěte. Štěstí v tombole Vás jistě také nemine a odnesete si kromě skvělých zážitků i něco hmotného. Dospělí si přijdou na své u vystoupení Michala hrůzy s Kapelou hrůzy. K potěšení všech věkových kategorií je na pozdější odpoledně připraven slavnostní ohňostroj.

 

Vstupné

Tato akce je zdarma

 

Kam do okolí?

Chcete podniknout nějaký další výlet v okolí Vilémova, máte nejbližším městem Rokytnici nad Jizerou. Zde si můžete prohlédnout krásný kostel sv. Michaela. Krásným výletem je také výšlap či výjezd lanovnou na Lysou horu. Mnoho turistických zajímavostí naleznete v sousedním Harrachově.

Zdroj informací ZDE

 

Vyhledávání

Kontakt

Region Krkonoše Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění