Napříč Vrchlabím

15.02.2014 00:00

Ať jste náhodný návštěvník Vrchlabí, turista, lyžař či dlouholetý obyvatel Vrchlabí, tahle událost by pro Vás mohla být zajímavá. KRNAP pro Vás připravil organizovanou dobrodružnou hru, kde se přesvědčíte, jak moc dobře znáte Vrchlabí a jak se v něm vyznáte. Plánována je na sobotu 15. února 2014.

Zdroj obrázku ZDE

KRNAP nabízí mnoho akcí

KRNAP připravuje několikrát do měsíce různě aktivity, přednášky či výstavy. Všechny témata mají něco společného – samozřejmě Krkonoše. Na únor jsou plánované ještě Fotovycházky do Krkonoš, kde objevíte i Vámi neočekávaně krásná místa. Až do března probíhá také výstava na téma Lyžařské kuriozity a jejich příběhy.

Připravte se na hru!

Zjistěte si základní informace o Vrchlabí. Prostudujte mapu. Vyhledejte poslední informace z aktuálního dění ve Vrchlabí. Neponechte nic náhodě, jedná se přece o soutěž!

Vrchlabí je jedno z hlavních center Krkonoš, které má téměř 13 tisíc obyvatel. V létě se to tu hemží turisty v zimě lyžaři. Lze tedy říci, že je to skvělé místo pro plánovaný výlet či výjezd na běžkách. Určitě byste měli být schopni vyjmenovat alespoň některé kulturní památky ve Vrchlabí. Často navštěvovaný je zámek s parkem, klášter augustiniánů, chrám sv. Vavřince, dále je zde několik historických domečků se zachovalou architekturou včetně domu se sedmi štíty.

Kam do okolí Vrchlabí?

Udělejte si výlet do Jilemnice, kde je krásný zámek či do Jánských Lázní, kde se můžete projít po kolonádě. Cestou do Jánských Lázní jistě neminete Česný Důl, kde můžete podniknout krátký okruh po NS Okolo lomu. V Jánských Lázních je pak mnoho vyhlídek v okolí. Můžete i vyjet lanovkou na Černou horu. Nezapomeňte zde ochutnat vodu z pramene.

Kontakt

Bližší informace získáte na tel.: 737 225 417 nebo na e-mailu: dbilek@krnap.cz

 

Udělejte si krásný pobyt v Krkonoších! Vybírejte z naší bohaté nabídky. Lepší nenajdete!

Vyhledávání

Kontakt

Region Krkonoše Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění