Marosana End Of The Season Vol. 18

30.09.2016 10:00

A je to tu zas! Legendární uzavření bike sezóny, Marosana End Of The Season, nikoliv náhodou nazývána motokrosem na horských kolech, se letos pojede na přelomu září a října. Tentokrát to bude ve Špindl Bikeparku ve Špindlerově Mlýně a není to jediná změna, kterou Marosana prochází.

     

 

Akci pořádá legendární český biker Michal Maroši, který se řídí krédem „žít na hraně“ a tak tyhle závody opravdu nejsou žádná nuda. Účastní se jí naši špičkoví závodníci a je vždy rozloučením se sezónou před zimní přípravou na tu další, naplněným výživnými zážitky. Čerstvě „plnoletá“ Marosana je zkrátka pojmem mezi bikery i příznivci tohoto vysoce adrenalinového sportu a nabízí divokou podívanou. Patří k ní i neodmyslitelná super párty, během které se na scéně objeví řada tuzemských kapel a leckdy překvapí i zahraniční účast. Vždycky to bývá „pořádnej nářez“.

 

Páteční den bude patřit Bikeparkitec Pumpracku a trať se otevře mladým nadšencům ve dvou kategoriích: do 10 let a od 11 – 14 let. Trénink bude probíhat během celého dne a samotný souboj se odehraje vpodvečer za umělého osvětlení. V tento den se můžete těšit navíc na uvítací párty s živou hudbou, která bude probíhat v párty stanu přímo v areálu.

 

V sobotu je na řadě atraktivní disciplína Enduro. Několik jejích „erzet“ povede kolem bikeparku a nabídne vám skvělou podívanou. Závěrem dne vás čeká contest Slopestyle, při které vstávají chlupy na kůži. Jezdci budou překážky překonávat technicky náročnými kombinacemi triků a jejich provedení bude hodnoceno porotou. Sobota bude patřit i Jagermeister party, lákadlu pro všechny zúčastněné i diváky. Tradičně to tu všichni pořádně rozjedou ve velkém stylu a to nikoliv na kolech. Můžete být při tom i vy. A jelikož každý ročník Marosany se nese v osobitém stylu, pro letošek byly za dress code vybrány montérky.

 

Neděle bude dnem D. Pojede se totiž hlavní závod. Pozor – tady je ta další avizovaná změna. Tentokrát to nebudou čtyři jezdci na trati, jak jste dříve mohli vidět na Portáškách, ale rovnou deset. Těšit se tak můžete na plnokrevný Bikecross.

 

On line registrace byla spuštěna v pondělí 12. 9. 2016 na www.sportt.cz. Novinky a aktuality můžete sledovat na facebooku Marosana: End Of The Season a na www.dolekop.com. Časový harmonogram akce bude upřesněn týden před akcí, ale jedno je jisté: už teď můžete těšit na super zážitek.

 

Místo konání

Bikepark Špindlerův Mlýn-Svatý Petr

 

Termín a čas konání

30. 9. – 2. 10. 2016

 

Vstupné

Zdarma (vč. Jagermeister party)

 

Startovné

Dětské kategorie zdarma, registrace na místě
Sobota: Enduro 300,- Kč, registrace pouze online, Slopestyl zdarma, registrace na místě
Neděle: 300,- Kč, registrace pouze online.

 

Parkování

Parkoviště Špindlerův Mlýn
 

Kontakt

www.sportt.cz

Podívejte se na video

/album/a75/a2-jpg20/
/album/a75/a3-jpg11/
/album/a75/a4-jpg9/
/album/a75/a6-jpg8/
/album/a75/marosana-2015-jpg/
/album/a75/marosana-2015-fotogalerie-jpg/

Poloha na mapě

 

Zajímavosti v okolí

 

Labská přehrada

 

Pramen Labe

 

Labský důl

 

Bobová dráha

 

Kozí Hřbety

Vyhledávání

Kontakt

Region Krkonoše Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění