Den dětí na Zubačce - Harrachov-Kořenov

04.06.2016 08:00

Již po jedenácté se bude v Kořenově konat oblíbený Den dětí na Zubačce. Tentokrát to bude v sobotu 4. června 2016. Bohatý program zahrnuje jízdy historickými vlaky, hry a soutěže na kořenovském nádraží, jízdy vláčkem Důlní železnice a spoustu další zábavy.

     

 

Pro děti zábava, pro dospělé trocha nostalgie

V tento den budou projíždět po trati nevšední vlaky. Mezi Tanvaldem a Kořenovem to bude historický motorový vlak Singrovka, barový vůz Balm Bistro, vozy Balm a ozubnicová lokomotiva Rakušanka. Mezi Kořenovem a Harrachovem vás povozí motorová lokomotiva Rosnička s vozy Balm. Ve vlacích na vás a vaše ratolesti budou čekat průvodčí v historických uniformách. Babičkám a dědečkům to jistě připomene jejich mládí. Tím spíše, že cestující navíc budou odbaveni dnes již historickými lepenkovými jízdenkami. V barovém voze si budete moci dopřát občerstvení, ale nápoje vám ve vláčku donesou „až pod nos“.

 

Soutěže pro hravé děti

Na nádraží v Kořenově na děti budou čekat různé hry a soutěže, které začnou po příjezdu prvního vlaku. Za účast si každé dítě odnese na památku diplom. V rámci programu se můžete svézt také vláčkem Důlní železnice, navštívit v Kořenově Muzeum ozubnicové dráhy, a poté se vydat na výlet historickým autobusem do osady Jizerka nebo do Příchovic.

 

Podívejte se, jak se jezdí na zubačce

 

Podrobnosti, jízdní řády a ceník najdete na www.zubacka.cz.

/album/a47/phoca-thumb-l-18-07-jpg/
/album/a47/phoca-thumb-l-18-08-jpg/
/album/a47/phoca-thumb-l-18-09-jpg/
/album/a47/phoca-thumb-l-51-07-jpg/
/album/a47/phoca-thumb-l-51-14-jpg/
/album/a47/phoca-thumb-l-55-09-jpg/

Poloha na mapě

Vyhledávání

Kontakt

Region Krkonoše Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění