Zdobení západoafrického městečka v ZOO Dvůr Králové

14.05.2016 11:53

Na víkend 14. – 15. května 2016 připravila zoologická zahrada ve Dvoře Králové pro své návštěvníky neobvyklou akci. V tyto dny se zde totiž můžete proměnit v africké domorodé umělce a pomoci vyzdobit západoafrické městečko Tiébélé, které vyrůstá v areálu zahrady u výběhu slonů.

 

Po vzoru skutečného města

Městečko stejného jména v Africe skutečně existuje. Nachází se ve státě Burkina Faso a zdejší obyvatelé si své domky zdobí tradičními motivy a symboly, ke kterým je inspiruje jejich víra i každodenní život. Obavy, že byste to nezvládli, mít nemusíte. Po celou dobu trvání akce budou přítomni pracovníci zahrady, kteří vám ochotně poradí, jak se africké vzory a symboly malují. Navíc se jedná o jednoduché a pravidelné ornamenty, které se vám při pečlivém malování jistě vydaří. Pokud vás tato možnost láká, může i vaše kresba dlouhý čas těšit návštěvníky zoo. Pro všechny „malíře“ bude zajištěno občerstvení, které si po právu zaslouží.

 

Na akci se registrujte předem

Kapacita míst je omezena, proto se přihlaste předem prostřednictvím webového formuláře, který najdete na adrese goo.gl/VqcQQ2 (při zadávání dodržujte malá a velká písmena). Zoo vám před akcí pošle na váš mail podrobné instrukce. Více informací najdete na www.zoodvurkralove.cz nebo na mailu propagace@zoodk.cz.

 

zdroj: www.zoodvurkralove.cz, www.sukup.cz

 

Poloha na mapě

Vyhledávání

Kontakt

Region Krkonoše Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění